Zobrazeno 1 - 10
of 283
pro vyhledávání: '"J, Brasure"'
Autor:
S A, Petralia, J E, Vena, J L, Freudenheim, A, Michalek, M S, Goldberg, A, Blair, J, Brasure, S, Graham
Publikováno v:
American journal of industrial medicine. 35(2)
Contrasting results have been published regarding the risk of breast cancer among teachers and nurses. Confounding by reproductive factors may explain the increased risk observed among women in these occupations as information on those factors were n
Publikováno v:
American Journal of Epidemiology. 161:S147-S147
Autor:
Syam, Ari Fahrial1 (AUTHOR) ari_syam@hotmail.com, Miftahussurur, Muhammad2,3 (AUTHOR) muhammad-m@fk.unair.ac.id, Makmun, Dadang1 (AUTHOR), Abdullah, Murdani1 (AUTHOR), Rani, Abdul Aziz1 (AUTHOR), Siregar, Gontar Alamsyah4 (AUTHOR), Simadibrata, Marcellus1 (AUTHOR), Zubir, Nasrul5 (AUTHOR), Dewa Nyoman Wibawa, I.6 (AUTHOR), Purnomo, Hery Djagat7 (AUTHOR), Manan, Chudahman1 (AUTHOR), Djojoningrat, Dharmika1 (AUTHOR), Fauzi, Achmad1 (AUTHOR), Renaldi, Kaka1 (AUTHOR), Maulahela, Hasan1 (AUTHOR), Utari, Amanda Pitarini1 (AUTHOR), Pribadi, Rabbinu Rangga1 (AUTHOR), Muzellina, Virly Nanda1 (AUTHOR), Nursyirwan, Saskia Aziza1 (AUTHOR), Idrus, Muhammad Firhat1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Gut Pathogens. 5/22/2023, Vol. 15 Issue 1, p1-19. 19p.
Publikováno v:
Public health reports (Washington, D.C. : 1974). 101(6)
The study describes the smoking habits of student nurses and determines the correlates of smoking initiation, continuation, and cessation. The sample included 1,163 students attending 10 nursing schools in Buffalo, NY. Data were gathered by means of
Publikováno v:
Heartlung : the journal of critical care. 13(4)
Publikováno v:
Journal of the National Cancer Institute. 70(5)
This study of 513 white cervical cancer patients and 490 white hospitalized controls considered, with adjustment for marital history and parity, the effects of smoking and dietary characteristics on the relative risk of developing cervical cancer. Al
Publikováno v:
Journal of the American Dietetic Association. 89(8)
Cancer epidemiologists rely heavily on the frequency of food use technique to assess dietary risk factors. We found that the accepted procedures for arraying individuals along a continuum, based on their positions within distributions of intakes of s
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.