Zobrazeno 1 - 10
of 858
pro vyhledávání: '"J, Ahmadi"'
In this paper, we investigate the Kane-Mele model and endeavor to demonstrate, through analytical calculations, how the presence of topological edge states influences the RKKY interaction. We illustrate that the effect diminishes as one moves away fr
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2312.11100
Publikováno v:
Iranica Journal of Energy and Environment, Vol 14, Iss 3, Pp 228-239 (2023)
All important decisions that affect the thermal performance of the building are made in the early stages of design. Accordingly, in this research, the initial stage of architectural design which is related to space plan was targeted. The aim of this
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9fbd46417ed046018bbc9f3498a4d934
Publikováno v:
مجله علوم و فنون هستهای, Vol 39, Iss 1, Pp 46-61 (2018)
Increasing of the global energy demand, effects of greenhouse gases emissions and restrictions on the use of renewable energies, will inevitably lead to rise again nuclear energy in the future. Due to the importance of energy security and the sustain
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/989da7f66e484562bf1c54a0ae2edfa6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Acta Alimentaria. 51:166-175
Effect of adding foxtail millet flour (FMF) (10, 20, and 30% w/w) to refined wheat flour (RWF) on physicochemical and rheological properties of dough was studied. Qualitative properties of Brotchen bread including moisture, ash, crude fibre, specific
Publikováno v:
Computational Statistics. 37:2049-2086
Autor:
A. Rashvand, R. Heidari, M. Motaharifar, A. Hassani, M.R. Dindarloo, M. J. Ahmadi, K. Hashtrudi-Zaad, M. Tavakoli, H. D. Taghirad
Publikováno v:
2022 IEEE/RSJ International Conference on Intelligent Robots and Systems (IROS).