Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"Iwe Mo"'
Publikováno v:
Nigerian Food Journal; Vol 35, No 1 (2017); 82-94
Soymilk prepared from TGX 923-2E soybean variety previously soaked for 12 h and sprouted for 72 h was fortified with ferric ammonium citrate (Fe), calcium carbonate (Ca) and vitamin C (VC) according to Box-Wilson (1951) experimental design matrix at
Publikováno v:
Nigerian Food Journal; Vol 35, No 1 (2017); 70-81
Soymilk extracted from sorted, 12h tap water steeped, 72h sprouted, hand dehulled and bicarbonate boiled TGX 923-2E soybean variety was fortified for complementary feeding with ferric ammonium citrate (Fe), calcium carbonate (Ca) and vitamin C (VC) a
Autor:
Obasi Ne, Madu Ne, John O. Onuh, Asumugha Vu, Nwabueze Tu, Nikolaos A. Michael, G.I Onwuka, Iwe Mo
Publikováno v:
Agrotechnology.
Bread prepared from blends of high quality cassava flour (HQCF) and wheat flour (WF) was evaluated to determine the suitability of HQCF as a partial replacement for wheat flour. Bread was prepared using ratios of 0:100, 10:90, 20:80, 30:70, 40:60 and
Publikováno v:
Agrotechnology.
High quality cassava flour (HQCF) processed from five different improved cassava varieties (TMS87164, NR8082, TME419, TMS0581 and TMS98/1632) were evaluated for their physicochemical, functional and pasting properties to determine their suitability f
Autor:
Udensi, EA, Iwe, MO
Publikováno v:
Nigerian Food Journal; Vol 27, No 2 (2009)
No Abstract.
Publikováno v:
Nigerian Food Journal; Vol 22, No 1 (2004); 141-146
A study was conducted to determine the physicochemical characteristics and processing properties of white and red sweet potato varieties. Blanching treatments with 0.5% hot sodium metabisulphite solution was the most effective in both varieties. Chem
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.