Zobrazeno 1 - 10
of 34
pro vyhledávání: '"Iwasawa, Norio"'
Autor:
Ishimaru, Tsutomu a, Horigane, Akemi K. b, Ida, Masashi a, Iwasawa, Norio a, San-oh, Yumiko A. a, Nakazono, Mikio c, Nishizawa, Naoko K. c, d, Masumura, Takehiro e, Kondo, Motohiko a, Yoshida, Mitsuru b, ∗
Publikováno v:
In Journal of Cereal Science 2009 50(2):166-174
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Miyahara, Katsunori, Wada, Takuya, Sonoda, Jun-ya, Tsukaguchi, Tadashi, Miyazaki, Masayuki, Tsubone, Masao, Yamaguchi, Osamu, Ishibashi, Masafumi, Iwasawa, Norio, Umemoto, Takayuki, Kondo, Motohiko
Publikováno v:
Breeding Science
The occurrence of chalky rice (Oryza sativa L.) grains caused by high temperature is a serious problem in rice production. Of the several kinds of chalky grains, milky-white grains are not well analyzed. The milky-white rice grain phenomenon is cause
Publikováno v:
Cereal Chemistry; Jul2021, Vol. 98 Issue 4, p858-865, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
日本作物学会東北支部会報. (51):35-36
application/pdf
論文(Article)
論文(Article)
Publikováno v:
日本作物学会東北支部会報. (50):125-126
application/pdf
論文(Article)
論文(Article)
Publikováno v:
日本作物学会東北支部会報. (46):69-70
application/pdf
論文(Article)
論文(Article)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.