Zobrazeno 1 - 10
of 47
pro vyhledávání: '"Iwai Kunihisa"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Iwai, Kunihisa, Matsue, Hajime
Publikováno v:
In Nutrition Research 2007 27(4):218-224
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis 2005 18(8):789-802
Autor:
Iwai, Kunihisa, Onodera, Akio, Matsue, Hajime, Iwai, K1 (AUTHOR), Onodera, A (AUTHOR), Matsue, H (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Food Sciences & Nutrition. Sep2001, Vol. 52 Issue 5, p443-451. 9p. 1 Diagram, 2 Charts, 7 Graphs.
Autor:
Toshio Norikura, Hajime Matsue, Yamaguchi Shinya, Kenshu Fujiwara, Yae Morinaga, Iwai Kunihisa, Takanobu Narita
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. 59:6974-6979
Thelephora aurantiotincta is an edible mushroom belonging to the genus Thelephora; it grows in symbiosis with pine trees. Recently, phytochemical investigations have revealed that the genus Thelephora is an abundant source of p-terphenyl derivatives.
Physiological effects and active ingredients of Viburnum dilatatum Thunb fruits on oxidative stress.
Publikováno v:
Biofactors. 2004, Vol. 21 Issue 1-4, p273-275. 3p. 1 Diagram, 2 Charts.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.