Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Ivashchenko, E.V."'
Rheological studies of flour suspensions were carried out and the obtained values were compared with similar indicators of flour suspensions. It is shown that the water-retaining capacity, pH of the medium and the density of flour mixtures make it po
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::8096d14023d68516db1ba086c74eedf5
The authors considered the contemporary state of the issue of water treatment in food and beverages production. The article presents regulated water quality parameters for drinking and bottled water, for dairy industry, beer and soft drinks productio
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::cbbf78b1ecb05c7601ded3a5455f9f10
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Diffusion and Defect Data Part A: Defect and Diffusion Forum; April 2008, Vol. 277 Issue: 1 p87-90, 4p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.