Zobrazeno 1 - 10
of 83
pro vyhledávání: '"Ivanova L. M."'
Publikováno v:
Vestnik MGTU, Vol 26, Iss 3, Pp 304-315 (2023)
One of the ways to improve the taste characteristics and increase the nutritional value of cooked meat, fish and poultry dishes is to include various sauces in their composition. Traditionally, the composition of sauces includes wheat flour, vegetabl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a8637eb9ca2a4e34b072f984aed37456
Publikováno v:
Inorganic Materials. Nov2006, Vol. 42 Issue 11, p1205-1209. 5p. 1 Black and White Photograph, 3 Charts, 5 Graphs.
Autor:
Ivanova, L. M.
Publikováno v:
Russian Education & Society. Dec1958, Vol. 1 Issue 2, p9-12. 4p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Agapov, A. M., Belen'kii, M. I., Gavrilov, V. M., Gritchenko, Z. G., Ivanova, L. M., Konopatkin, A. S., Lebedev, E. L., Orlova, T. E., Panteleev, Yu. A., Plekhov, V. S., Stepanov, A. V., Tishkov, V. P., Tishkova, N. A., Tsvetkov, O. S.
Publikováno v:
Radiochemistry; Jul/Aug2003, Vol. 45 Issue 4, p408-413, 6p
Autor:
Gorin, S. N., Ivanova, L. M.
Publikováno v:
Physica Status Solidi (B); Jul1997, Vol. 202 Issue 1, p221-245, 25p
Autor:
Gedeonov, L. I., Gritchenko, Z. G., Ivanova, L. M., Orlova, T. E., Tishkov, V. P., Toporkov, V. P., Prokopenko, V. F.
Publikováno v:
Atomic Energy; January 1993, Vol. 74 Issue: 1 p55-60, 6p
Publikováno v:
Atomic Energy; May 1975, Vol. 38 Issue: 5 p405-410, 6p