Zobrazeno 1 - 10
of 7 663
pro vyhledávání: '"Ivanova L."'
Autor:
Suliz, K., Pervikov, A., Svarovskaya, N., Ivanova, L., Kazantsev, S., Bakina, O., Rodkevich, N., Lerner, M.
Publikováno v:
In Powder Technology 1 September 2024 445
Publikováno v:
Vestnik MGTU, Vol 26, Iss 4, Pp 511-528 (2023)
Modern trends in the formation of a healthy lifestyle have led to the active development of technologies for the production of functional fermented milk products. The selection of a rational combination of lactic acid bacteria and bifidobacteria for
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/46f57b177a1140a7b59f4299bea10d74
Publikováno v:
Vestnik MGTU, Vol 26, Iss 3, Pp 304-315 (2023)
One of the ways to improve the taste characteristics and increase the nutritional value of cooked meat, fish and poultry dishes is to include various sauces in their composition. Traditionally, the composition of sauces includes wheat flour, vegetabl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a8637eb9ca2a4e34b072f984aed37456
Autor:
Slukovskaya, M. V., Petrova, A. G., Ivanova, L. A., Mosendz, I. A., Ivanova, T. K., Drogobuzhskaya, S. V., Novikov, A. I., Shirokaya, A. A., Kremenetskaya, I. P.
Publikováno v:
Doklady Earth Sciences; Sep2024, Vol. 518 Issue 1, p1561-1568, 8p
Autor:
Hruska, Anne
Publikováno v:
The Slavic and East European Journal, 2003 Apr 01. 47(1), 120-121.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3220120
Autor:
Christian, R. F.
Publikováno v:
The Slavonic and East European Review, 2003 Apr 01. 81(2), 309-310.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/4213692
Autor:
McLean, Hugh
Publikováno v:
The Russian Review, 2002 Jul 01. 61(3), 441-442.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3664142
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Burov, E. A.1 (AUTHOR), Ivanova, L. V.1 (AUTHOR) ivanova.l@gubkin.ru, Koshelev, V. N.1 (AUTHOR), Adam, T. A.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Chemistry & Technology of Fuels & Oils. Nov2023, Vol. 59 Issue 5, p998-1002. 5p.
Autor:
Bakina, O. V., Svarovskaya, N. V., Chzhou, V. R., Glazkova, E. A., Lozhkomoev, A. S., Ivanova, L. Yu., Spirina, L. V., Lerner, M. I.
Publikováno v:
Physical Mesomechanics; Oct2024, Vol. 27 Issue 5, p556-565, 10p