Zobrazeno 1 - 10
of 335
pro vyhledávání: '"Ivan Parkin"'
IVAN PARKIN LECTURE: Digesting Truth: Navigating Food Safety Education in the Age of Misinformation.
Autor:
GOODRIDGE, LAWRENCE1
Publikováno v:
Food Protection Trends. Nov/Dec2024, Vol. 44 Issue 6, p456-459. 4p.
Autor:
Gravani, Robert B.1
Publikováno v:
Food Protection Trends. Nov/Dec2021, Vol. 41 Issue 6, p594-599. 6p.
Autor:
DeWaal, Caroline Smith1
Publikováno v:
Food Protection Trends. Jan/Feb2021, Vol. 41 Issue 1, p105-107. 3p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Applebaum, Rhona S.1
Publikováno v:
Food Protection Trends. Nov/Dec2015, Vol. 35 Issue 6, p496-498. 3p.
Publikováno v:
Food Protection Trends. Jul/Aug2020, Vol. 40 Issue 4, p280-280. 1/2p.
Autor:
Longxiang Liu, Liqun Kang, Jianrui Feng, David G. Hopkinson, Christopher S. Allen, Yeshu Tan, Hao Gu, Iuliia Mikulska, Veronica Celorrio, Diego Gianolio, Tianlei Wang, Liquan Zhang, Kaiqi Li, Jichao Zhang, Jiexin Zhu, Georg Held, Pilar Ferrer, David Grinter, June Callison, Martin Wilding, Sining Chen, Ivan Parkin, Guanjie He
Publikováno v:
Nature Communications, Vol 15, Iss 1, Pp 1-11 (2024)
Abstract Electrochemical hydrogen peroxide (H2O2) production (EHPP) via a two-electron oxygen reduction reaction (2e- ORR) provides a promising alternative to replace the energy-intensive anthraquinone process. M-N-C electrocatalysts, which consist o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c096f3e3071b43c7ba019d210dc4cead
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.