Zobrazeno 1 - 10
of 17
pro vyhledávání: '"Ivančić Šantek, M."'
Publikováno v:
Chemical & Biochemical Engineering Quarterly. 2019, Vol. 33 Issue 3, p161-181. 21p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Kemija u Industriji. 2016, Vol. 65 Issue 1-2, p25-38. 14p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Grubišić M; Faculty of Food Technology and Biotechnology, University of Zagreb, 10000 Zagreb, Croatia., Šantek B; Faculty of Food Technology and Biotechnology, University of Zagreb, 10000 Zagreb, Croatia., Zorić Z; Faculty of Food Technology and Biotechnology, University of Zagreb, 10000 Zagreb, Croatia., Čošić Z; Faculty of Food Technology and Biotechnology, University of Zagreb, 10000 Zagreb, Croatia., Vrana I; Laboratory for Marine and Atmospheric Biogeochemistry, Division for Marine and Environmental Research, Ruđer Bošković Institute, 10000 Zagreb, Croatia., Gašparović B; Laboratory for Marine and Atmospheric Biogeochemistry, Division for Marine and Environmental Research, Ruđer Bošković Institute, 10000 Zagreb, Croatia., Čož-Rakovac R; Laboratory for Aquaculture Biotechnology, Division of Materials Chemistry, Ruđer Bošković Institute, 10000 Zagreb, Croatia.; Center of Excellence for Marine Bioprospecting (BioProCro), Ruđer Bošković Institute, 10000 Zagreb, Croatia., Ivančić Šantek M; Faculty of Food Technology and Biotechnology, University of Zagreb, 10000 Zagreb, Croatia.
Publikováno v:
Molecules (Basel, Switzerland) [Molecules] 2022 Feb 12; Vol. 27 (4). Date of Electronic Publication: 2022 Feb 12.
Autor:
Andlar M; University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Pierottijeva 6, HR- 10000 Zagreb, Croatia., Belskaya H; Belarussian National Technical University, Mining Engineering and Engineering Ecology Faculty, Nezavisimosti Ave. 65, BY-220013 Minsk, Belarus., Morzak G; Belarussian National Technical University, Mining Engineering and Engineering Ecology Faculty, Nezavisimosti Ave. 65, BY-220013 Minsk, Belarus., Ivančić Šantek M; University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Pierottijeva 6, HR- 10000 Zagreb, Croatia., Rezić T; University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Pierottijeva 6, HR- 10000 Zagreb, Croatia., Petravić Tominac V; University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Pierottijeva 6, HR- 10000 Zagreb, Croatia., Šantek B; University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Pierottijeva 6, HR- 10000 Zagreb, Croatia.
Publikováno v:
Food technology and biotechnology [Food Technol Biotechnol] 2021 Dec; Vol. 59 (4), pp. 387-412.