Zobrazeno 1 - 10
of 61
pro vyhledávání: '"Itakura, Takao"'
Autor:
Funahashi, Aki, Komatsu, Masaharu, Furukawa, Tatsuhiko, Yoshizono, Yuki, Yoshizono, Hikari, Orikawa, Yasuhiro, Takumi, Shota, Shiozaki, Kazuhiro, Hayashi, Seiichi, Kaminishi, Yoshio, Itakura, Takao
Publikováno v:
In Comparative Biochemistry and Physiology, Part C March-April 2016 181-182:35-39
Autor:
Choudhury Malay, Oku Takahiro, Yamada Shoji, Komatsu Masaharu, Kudoh Keita, Itakura Takao, Ando Seiichi
Publikováno v:
Open Life Sciences, Vol 6, Iss 4, Pp 545-557 (2011)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cb00fa28503645b288f8417719c4b763
Autor:
FUNAHASHI, AKI1, ITAKURA, TAKAO1, HASSANIN, ABEER, KOMATSU, MASAHARU1, HAYASHI, SEIICHI1, KAMINISHI, YOSHIO1 kaminisi@fish.kagoshima-u.ac.jp
Publikováno v:
Journal of Genetics. Mar2017, Vol. 96 Issue 1, p127-133. 7p.
Publikováno v:
鹿児島大学水産学部紀要 = Memoirs of Faculty of Fisheries Kagoshima University. 63:1-8
We investigated the effect of deoxidized atmosphere storage on sashimi qualities in order to propose the critical control point for the quality assessment of sashimi. The sashimi quality of bigeye-tuna and bonito with or without deoxidizer was evalua
Publikováno v:
European Journal of Biochemistry. 1/16/78, Vol. 82 Issue 2, p431-437. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
コミュニケーション研究. (33):23-47
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.