Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Issukindarsyah"'
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 306, p 01009 (2021)
The difference in the levels of light intensity was responded with changes in morphophysiological and biochemical characters of plants, especially in leaves of black pepper. The aim of this study was to determine the effect of several levels of light
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/731d5d7644fa4531a4fd6a065cc209a5
Autor:
null Issukindarsyah Issukindarsyah, null I A Fachrista, null Sugito Sugito, null Suharyanto Suharyanto
Publikováno v:
Prosiding Seminar Nasional Pembangunan dan Pendidikan Vokasi Pertanian. 3:593-602
Varietas unggul baru (VUB) adalah salah satu komponen teknologi yang berkontribusi terbesar terhadap peningkatan produksi padi. VUB yang dirakit dan didesiminasikan ke petani hendaknya layak secarateknis dan ekonomi. Penelitian ini bertujuan untuk me
Autor:
Issukindarsyah Issukindarsyah, Didik Indradewa, Eka Tarwaca Susila Putra, Endang Sulistyaningsih
Publikováno v:
Biodiversitas, Vol 21, Iss 5 (2020)
Issukindarsyah, Sulistyaningsih E, Indradewa D, Putra ETS. 2020. The growth of three varieties of black pepper (Piper nigrum) under different light intensities related to indigenous hormones role. Biodiversitas 21: 1778-1785. Low light intensity caus
Publikováno v:
Journal of Biological Sciences. 16:155-166
Publikováno v:
Journal of Applied Sciences. 16:242-251
Publikováno v:
Agriculture / Poljoprivreda; 2021, Vol. 27 Issue 2, p25-33, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.