Zobrazeno 1 - 10
of 195
pro vyhledávání: '"Issatchenkia orientalis"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 16, Pp 97-104 (2024)
This study aimed to analyze the effect of Issatchenkia orientalis on the microbial community structure and volatile flavor substance synthesis in Nongxiangxing Baijiu Jiupei in order to explore its effect on the microbial interaction and metabolism i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e7310bbb9ec347c3a84a4bf8ef31fb16
Autor:
Veronika Dubinkina, Shounak Bhogale, Ping-Hung Hsieh, Payam Dibaeinia, Ananthan Nambiar, Sergei Maslov, Yasuo Yoshikuni, Saurabh Sinha
Publikováno v:
Microbiology Spectrum, Vol 12, Iss 1 (2024)
ABSTRACT Because of its natural stress tolerance to low pH, Issatchenkia orientalis (a.k.a. Pichia kudriavzevii) is a promising non-model yeast for bio-based production of organic acids. Yet, this organism is relatively unstudied, and specific mechan
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/89a16c9c907e4e479c355d574216e0cf
Publikováno v:
British Food Journal, 2020, Vol. 125, Issue 6, pp. 1985-2001.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-06-2020-0510
Autor:
Zong-Yen Wu, Wan Sun, Yihui Shen, Jimmy Pratas, Patrick F. Suthers, Ping-Hung Hsieh, Sudharsan Dwaraknath, Joshua D. Rabinowitz, Costas D. Maranas, Zengyi Shao, Yasuo Yoshikuni
Publikováno v:
Metabolic Engineering Communications, Vol 16, Iss , Pp e00220- (2023)
Methyl methacrylate (MMA) is an important petrochemical with many applications. However, its manufacture has a large environmental footprint. Combined biological and chemical synthesis (semisynthesis) may be a promising alternative to reduce both cos
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f0ae360fe4e94af9aa2f09313f01e0f2
Autor:
LETÍCIA F.X. COSTA, CAROLINE ISABEL KOTHE, TIELA T. GRASSOTTI, RAQUEL P. GARSKE, BEATRIZ N. SANDOVAL, ANA PAULA M. VARELA, JANIRA PRICHULA, JEVERSON FRAZZON, MICHELE B. MANN, ROBERTA C.S. THYS, ANA PAULA G. FRAZZON
Publikováno v:
Anais da Academia Brasileira de Ciências, Vol 94, Iss suppl 4 (2022)
Abstract The purpose of this study was to compare the composition and stability of bacteria and fungi communities during the propagation of sourdoughs prepared with organic or conventional whole wheat (Triticum aestivum) flours from South Brazil. Sou
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7d119d5f6168486ba7385094b4654503
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wan Sun, Ana Vila-Santa, Na Liu, Tanya Prozorov, Dongming Xie, Nuno Torres Faria, Frederico Castelo Ferreira, Nuno Pereira Mira, Zengyi Shao
Publikováno v:
Metabolic Engineering Communications, Vol 10, Iss , Pp e00124- (2020)
Itaconic acid (IA), or 2-methylenesuccinic acid, has a broad spectrum of applications in the biopolymer industry owing to the presence of one vinyl bond and two acid groups in the structure. Its polymerization can follow a similar mechanism as acryli
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8348a255c4554a28829516c0eec9d45c
Publikováno v:
AMB Express, Vol 8, Iss 1, Pp 1-13 (2018)
Abstract Issatchenkia orientalis, a non-Saccharomyces yeast that can resist a wide variety of environmental stresses, has potential use in winemaking and bioethanol production. Little is known about gene expression or the physiology of I. orientalis
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c373cba354a44f399c284d6a02998862
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.