Zobrazeno 1 - 10
of 153
pro vyhledávání: '"Issaoui Manel"'
Publikováno v:
Oilseeds and fats, crops and lipids, Vol 22, Iss 4, p A401 (2015)
L’huile d’olive est largement appréciée dans le monde entier pour ses qualités nutritionnelles, ses effets bénéfiques sur la santé et ses caractères organoleptiques. En Tunisie, l’huile d’olive est un produit stratégique d’exporta
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/792d29ac2ae245be8690971d569dc7be
Publikováno v:
Oilseeds and fats, crops and lipids, Vol 21, Iss 2, p D202 (2014)
L’olivier a façonné, au fil des millénaires, les paysages, l’histoire, la culture et la gastronomie du bassin méditerranéen qui est encore aujourd’hui le cœur productif et commercial de l’huile d’olive. La Tunisie est le pays oléic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0d9b39747ef442969fee7c07c00c1213
Autor:
Hamdi, Samiha, Mosbahi, Mohamed, Issaoui, Manel, Barreiro, Ana, Cela-Dablanca, Raquel, Brahmi, Jihen, Tlili, Ali, Jamoussi, Faker, J. Fernández-Sanjurjo, María, Núñez-Delgado, Avelino, Álvarez-Rodríguez, Esperanza, Gharbi-Khelifi, Hakima
Publikováno v:
In Environmental Research 1 May 2024 248
Autor:
Hamdi, Samiha, Gharbi-Khelifi, Hakima, Barreiro, Ana, Mosbahi, Mohamed, Cela-Dablanca, Raquel, Brahmi, Jihen, J. Fernández-Sanjurjo, María, Núñez-Delgado, Avelino, Issaoui, Manel, Álvarez-Rodríguez, Esperanza
Publikováno v:
In Environmental Research 1 February 2024 242
Autor:
Ellouz Meriem, Chargui Issam, Dabbou Samia, Issaoui Manel, Grissa Abir, Tayeb Wafa, Nakbi Amel, Miled Abdelhedi, Hammami Mohamed
Publikováno v:
Nutrition & Metabolism, Vol 7, Iss 1, p 80 (2010)
Abstract Background Olive oil's beneficial effects are not only related to its high content of oleic acid, but also to the antioxidant potential of its polyphenols. In this study, we assess the effects of virgin olive oil and its fractions on 2,4-D-
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/24e61b3d64c24f2985e468485ceb6192
Autor:
Nakbi Amel, Tayeb Wafa, Dabbou Samia, Issaoui Manel, Grissa Abir K, Attia Nabil, Hammami Mohamed
Publikováno v:
Lipids in Health and Disease, Vol 9, Iss 1, p 89 (2010)
Abstract Background Oxidative stress produced by reactive oxygen species (ROS) has been linked to the development of several diseases such as cardiovascular, cancer, and neurodegenerative diseases. This study investigates the possible protective effe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6ffdd11ed29f44649b4fdd0ed67c81fa
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology; Nov2024, Vol. 59 Issue 11, p8755-8768, 14p