Zobrazeno 1 - 10
of 53
pro vyhledávání: '"Ismail Ishamri"'
Autor:
Ismail, Ishamri a, Hwang, Young-Hwa c, Bakhsh, Allah b, Lee, Se-Jin b, Lee, Eun-Yeong b, Kim, Chan-Jin b, Joo, Seon-Tea b, c, ⁎
Publikováno v:
In Meat Science June 2022 188
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 August 2020 320
Publikováno v:
In Meat Science November 2019 157
Autor:
Nurul Nazirah Ruslan, John Yew Huat Tang, Nurul Huda, Mohammad Rashedi Ismail-Fitry, Ismail Ishamri
Publikováno v:
Food Science of Animal Resources. 43:491-501
The alternative approach of low temperature-long time cooking on bovine semitendinosus meat quality.
Publikováno v:
Asian-Australasian Journal of Animal Sciences. Feb2019, Vol. 32 Issue 2, p282-289. 8p.
Autor:
Ismail, Ishamri a, Huda, Nurul b, c
Publikováno v:
In Future Foods 2022:351-373
Publikováno v:
Malaysian Applied Biology; Dec2022, Vol. 51 Issue 6, p17-25, 9p
Publikováno v:
Korean Journal for Food Science of Animal Resources
This study assessed the effects of non-stunning (NS) and head-only electrical stunning (HOES) slaughtering condition on meat quality traits of longissimus lumborum (LL) muscle from Korean black goat (KBG). Ten KBGs (18 months) were assigned into two
Autor:
ABDUL-ZUBIR, ASMAK, SULEIMAN, NORHIDAYAH, YUSOF, NOOR LIYANA, ISMAIL, ISHAMRI, ISMAIL-FITRY, MOHAMMAD RASHEDI
Publikováno v:
Malaysian Applied Biology; Jun2022, Vol. 51 Issue 2, p69-76, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.