Zobrazeno 1 - 10
of 98
pro vyhledávání: '"Islam Mohammad Nazmul"'
Autor:
Bahattab Omar, Khan Ibrahim, Bawazeer Sami, Rauf Abdur, Qureshi Muhammad Nasimullah, Al-Awthan Yahya S., Muhammad Naveed, Khan Ajmal, Akram Muhammad, Islam Mohammad Nazmul, Bin Emran Talha
Publikováno v:
Green Processing and Synthesis, Vol 10, Iss 1, Pp 440-455 (2021)
Fast, simple, and environmentally friendly gold nanoparticles (Au-NPs) capped and stabilized with black cumin (Bunium persicum) seed alcohol extract are reported. The aqueous gold ions (Au3+) were treated with B. persicum (BP) seed extract, which res
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aefd209f7a0c4f0083af23b12a6fc0f8
Autor:
Sazzad, Nasim, Fahad, Fowzul Islam, Sakib, Shahenur Alam, Tayab, Mohammed Abu, Hanif, Md. Abu, Reza, A.S.M. Ali, Islam, Mohammad Nazmul, Capasso, Raffaele
Publikováno v:
In Heliyon 15 October 2024 10(19)
Autor:
Pandit, Chetan, Roy, Arpita, Ghotekar, Suresh, Khusro, Ameer, Islam, Mohammad Nazmul, Emran, Talha Bin, Lam, Siok Ee, Khandaker, Mayeen Uddin, Bradley, David Andrew
Publikováno v:
In Journal of King Saud University - Science April 2022 34(3)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Akhter, Saima, Arman, Md. Saiful Islam, Tayab, Mohammed Abu, Islam, Mohammad Nazmul, Xiao, Jianbo
Publikováno v:
Critical Reviews in Food Science & Nutrition; 2024, Vol. 64 Issue 15, p5073-5092, 20p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jyoti, Mifta Ahmed, Shah, Md. Shahin, Uddin, Mohammad Najim, Hossain, Mohammed Kamrul, Han, Aixia, Geng, Peiwu, Islam, Mohammad Nazmul, Mamun, Abdullah Al, Balakrishnan, Rengasamy, Xia, Chen
Publikováno v:
Frontiers in Chemistry; 2024, p1-12, 12p
Autor:
Chowdhury, Nahidun Nesa, Islam, Mohammad Nazmul, Jafrin, Rifat, Rauf, Abdur, Khalil, Anees Ahmed, Emran, Talha Bin, Aljohani, Abdullah S. M., Alhumaydhi, Fahad A., Lorenzo, Jose M., Shariati, Mohammad Ali, Simal-Gandara, Jesus
Publikováno v:
Critical Reviews in Food Science & Nutrition; 2023, Vol. 63 Issue 30, p10332-10350, 19p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.