Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Ishola H"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Adeyemi, K. D., Agboola, K. O., Quadri, R. O., Kelani, A. M., El-Imam, A. M. Ahmed, Ishola, H.
Publikováno v:
Iranian Journal of Applied Animal Science; Jun2022, Vol. 12 Issue 2, p329-339, 11p
Publikováno v:
Journal of Agricultural Research and Development; Vol 16, No 1 (2017); 68-77
The presence of phenolic compounds in Shaddock peel powder (SPP) and its effect on lipid oxidation in cooked and raw semimembranosus (SM) muscle in goats were examined. The SPP was applied to cooked and raw minced SM at the rate of 0, 0.5, 1.0 and 1.
Publikováno v:
Wayamba Journal of Animal Science; 2018, Vol. 10, p1616-1621, 6p
Publikováno v:
Wayamba Journal of Animal Science; 2018, Vol. 10, p1610-1615, 6p
Publikováno v:
Journal of Agricultural Sciences (Belgrade), Vol 65, Iss 4, Pp 405-417 (2020)
The study examined the effect of dietary antioxidant supplementation on the performance and meat quality of broiler chickens. Namely, 300 one-day-old Arbor Acres broiler chicks were fed a starter diet from 1 to 4 weeks and a finisher diet for the las
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d5d88c4f3ef14fa89860038525c6c85b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.