Zobrazeno 1 - 10
of 32
pro vyhledávání: '"Ishii, Toya"'
Autor:
Ishii, Toya
0048
甲第21811号
農博第2324号
新制||農||1066(附属図書館)
学位論文||H31||N5183(農学部図書室)
学位規則第4条第1項該当
Doctor of Agricultural Science
Kyoto University
DFAM
甲第21811号
農博第2324号
新制||農||1066(附属図書館)
学位論文||H31||N5183(農学部図書室)
学位規則第4条第1項該当
Doctor of Agricultural Science
Kyoto University
DFAM
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/2433/242688
Autor:
Sirison, Jiraporn, Ishii, Toya, Matsumiya, Kentaro, Higashino, Yuki, Nambu, Yuko, Samoto, Masahiko, Sugiyama, Masahiro, Matsumura, Yasuki
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids August 2023 141
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Starch / Staerke; Sep2024, Vol. 76 Issue 9/10, p1-10, 10p
Publikováno v:
In Colloids and Surfaces A: Physicochemical and Engineering Aspects 20 September 2021 625
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering April 2021 294
Autor:
Sirison, Jiraporn, Ishii, Toya, Matsumiya, Kentaro, Samoto, Masahiko, Kohno, Mitsutaka, Matsumura, Yasuki
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids March 2021 112
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids February 2021 111
Autor:
Arai, Naoki, Fujiwara, Ayako, Wakuda, Michiyo, Fujimoto, Toshihiro, Nambu, Yuko, Ishii, Toya, Matsumiya, Kentaro, Matsumura, Yasuki, Kawahara, Hidehisa, Ogino, Koji
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering February 2021 291
Autor:
Ishii, Toya, Matsumiya, Kentaro, Nambu, Yuko, Samoto, Masahiko, Yanagisawa, Masanobu, Matsumura, Yasuki
Publikováno v:
In Food Structure April 2017 12:64-72