Zobrazeno 1 - 10
of 55
pro vyhledávání: '"Ishfaq N"'
Autor:
Shet, Nagaraj1, Butt, Ishfaq N.2 ishfaq.nazeer@gmail.com, Sharma, Prajna2, Qadri, Ghulam Jeelani, Kanali, Gayatri
Publikováno v:
Journal of Family Medicine & Primary Care. Dec2021, Vol. 10 Issue 12, p4573-4577. 5p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Indian Journal of Radiology and Imaging, Vol 34, Iss 03, Pp 488-495 (2024)
Introduction Both computed tomography (CT) and magnetic resonance imaging (MRI) play significant roles in assessing patients with dizziness. However, understanding the comparative capabilities of these imaging methods in detecting pathological causes
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6a46725760bd4e3eac51881c86ac60c2
Autor:
Inayat Ullah Wani, Majed Alharthi, Ishfaq Nazir Khanday, Mohammad Subhan, Mamdouh Abdulaziz Saleh Al-Faryan
Publikováno v:
Cogent Economics & Finance, Vol 12, Iss 1 (2024)
Financial inclusion and gender equality are the key constituents of the principle of “leaving no one behind” upheld by the Sustainable Development Goals, which emphasise a holistic approach for the sustainable development of all. Financial inclus
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9e5f23f4494e4483af38eca55cf407b1
Publikováno v:
Heliyon, Vol 10, Iss 20, Pp e39500- (2024)
This study investigates the diverse fungal community and their probiotic functions present in ethnic fermented bamboo shoots of Arunachal Pradesh. Among 95 yeast isolates, 13 demonstrated notable probiotic attributes. These included growth at pH 3, b
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6c2b837e0bd9489da69f3eb1a2e356fa
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.