Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"Ishamri I"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Animal Science and Technology, Vol 62, Iss 2, Pp 111-120 (2020)
The definition of meat analog refers to the replacement of the main ingredient with other than meat. It also called a meat substitute, meat alternatives, fake or mock meat, and imitation meat. The increased importance of meat analog in the current
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6473d4c17ff540099ced3cdb19b2a34a
Publikováno v:
Asian-Australasian Journal of Animal Sciences, Vol 32, Iss 2, Pp 282-289 (2019)
Objective This study aimed to elucidate whether innovative sous vide treatment has a significant influence on the beef semitendinosus muscle as compared to common sous vide treatment and traditional cooking. Methods The innovative sous vide treatment
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ada883d83c8b4741ba7b15dcbb1a9815
Publikováno v:
Foods, Vol 9, Iss 3, p 251 (2020)
Behaviour of umami compounds that are associated with non-volatile compounds on slow cooking regimes remains less explored. This study aims to assess the ability of the electronic tongue system on the umami taste from sous-vide beef semitendinosus. T
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/583cabbc9c7d4bbcadb78690919fede7
Autor:
Ismail I; Faculty of Bioresources and Food Industry, Universiti Sultan Zainal Abidin, Besut Campus, 22200, Terengganu, Malaysia. Electronic address: ishamriismail@unisza.edu.my., Hwang YH; Institute of Agriculture & Life Science, Gyeongsang National University, Jinju 52828, South Korea. Electronic address: philoria@gnu.ac.kr., Bakhsh A; Division of Applied Life Science (BK21 Four), Gyeongsang National University, Jinju 52828, South Korea., Lee SJ; Division of Applied Life Science (BK21 Four), Gyeongsang National University, Jinju 52828, South Korea., Lee EY; Division of Applied Life Science (BK21 Four), Gyeongsang National University, Jinju 52828, South Korea., Kim CJ; Division of Applied Life Science (BK21 Four), Gyeongsang National University, Jinju 52828, South Korea., Joo ST; Division of Applied Life Science (BK21 Four), Gyeongsang National University, Jinju 52828, South Korea; Institute of Agriculture & Life Science, Gyeongsang National University, Jinju 52828, South Korea. Electronic address: stjoo@gnu.ac.kr.
Publikováno v:
Meat science [Meat Sci] 2022 Jun; Vol. 188, pp. 108787. Date of Electronic Publication: 2022 Mar 07.
Autor:
Ismail I; Division of Applied Life Science (BK21+), Gyeongsang National University, Jinju 52828, South Korea; Faculty of Bioresources and Food Industry, Universiti Sultan Zainal Abidin, Besut Campus, Terengganu 22200, Malaysia., Hwang YH; Institute of Agriculture & Life Science, Gyeongsang National University, Jinju 52828, South Korea., Joo ST; Division of Applied Life Science (BK21+), Gyeongsang National University, Jinju 52828, South Korea; Institute of Agriculture & Life Science, Gyeongsang National University, Jinju 52828, South Korea. Electronic address: stjoo@gnu.ac.kr.
Publikováno v:
Food chemistry [Food Chem] 2020 Aug 01; Vol. 320, pp. 126656. Date of Electronic Publication: 2020 Mar 20.
Autor:
Ismail I; Division of Applied Life Science (BK21+), Gyeongsang National University, Jinju 52828, Korea.; Faculty of Bioresources and Food Industry, Universiti Sultan Zainal Abidin, Besut Campus, Terengganu 22200, Malaysia., Hwang YH; Institute of Agriculture & Life Science, Gyeongsang National University, Jinju 52828, Korea., Joo ST; Division of Applied Life Science (BK21+), Gyeongsang National University, Jinju 52828, Korea.; Institute of Agriculture & Life Science, Gyeongsang National University, Jinju 52828, Korea.
Publikováno v:
Journal of animal science and technology [J Anim Sci Technol] 2020 Mar; Vol. 62 (2), pp. 111-120. Date of Electronic Publication: 2020 Mar 31.