Zobrazeno 1 - 10
of 35
pro vyhledávání: '"Iserliyska Dida"'
Autor:
Zsivanovits Gabor, Sabeva Petya, Iserliyska Dida, Zhelyazkov Stoil, Parzhanova Albena, Nesheva Marieta
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 58, p 01011 (2023)
Edible coatings are traditionally used to improve food appearance and conservation due to their environmentally friendly nature. In this study fresh cut (halved and pitted) plum (var. Stanley) fruits were coated by chitosan grape-seed-oil (GsO) nanoe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/23d8c71bf34846599f35b4885401c93d
Publikováno v:
Journal of Chemical Technology & Metallurgy. 2024, Vol. 59 Issue 4, p769-778. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Chemical Technology & Metallurgy; 2024, Vol. 59 Issue 4, p761-767, 7p
Autor:
Yaneva, Teodora G., Wiczkowski, Wieslaw, Marchev, Andrey S., Iserliyska, Dida, Georgiev, Milen I., Tomlekova, Nasya B.
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences; Jun2024, Vol. 25 Issue 11, p5638, 23p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zsivanovits, Gabor, Sabeva, Petya, Petrova, Todorka, Momchilova, Mariya, Zhelyazkov, Stoil, Iserliyska, Dida, Aleksandrova, Diyana
Publikováno v:
Agricultural Sciences
One of the possibilities in the great challenge to maintain the shelf-life of perishable fruits like the sweet cherry is the application of multicomponent edible coatings. In our study chitosan and grape seed oil multicomponent edible film was applie
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9626::c5048e2e6da8106efa5441d17f895fb8
Publikováno v:
Chemistry. Bulgarian Journal of Chemical Education. 2018, Vol. 27 Issue 5, p683-691. 9p.
Autor:
Zsivanovits, Gabor I., Sabeva, Petya G., Petrova, Todorka V., Momchilova, Mariya M., Zhelyazkov, Stoil P., Iserliyska, Dida Zh., Aleksandrova, Diyana V.
Publikováno v:
Agricultural Sciences / Agrarni Nauki; 2022, Vol. 14 Issue 33, p36-49, 14p
Autor:
Zsivanovits, Gabor, Zhelyazkov, Stoil, Momchilova, Maria, Iserliyska, Dida, Aleksandrova, Diyana
Publikováno v:
Carpathian Journal of Food Science & Technology; 2021, Vol. 13 Issue 2, p93-105, 13p