Zobrazeno 1 - 10
of 33
pro vyhledávání: '"Isaschar-Ovdat Sivan"'
Autor:
Glusac, Jovana, Davidesko-Vardi, Ilil, Isaschar-Ovdat, Sivan, Kukavica, Biljana, Fishman, Ayelet
Publikováno v:
In Food Research International February 2019 116:370-378
Autor:
Glusac, Jovana, Davidesko-Vardi, Ilil, Isaschar-Ovdat, Sivan, Kukavica, Biljana, Fishman, Ayelet
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids September 2018 82:53-63
Autor:
Isaschar-Ovdat, Sivan, Fishman, Ayelet
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology February 2018 72:134-143
Publikováno v:
Archives of Biological Sciences, Vol 71, Iss 2, Pp 293-303 (2019)
Two fractions of Class III peroxidases (POX; EC 1.11.1.7), soluble and ionically bound to the cell wall, were partially purified from bean and maize roots and characterized. According to the measured Km, both the soluble and ionically bound to the ce
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6d3c1e62d1c94fb68cfe555113a95db4
Publikováno v:
In Food Research International October 2017 100 Part 1:407-415
Publikováno v:
In Food Research International September 2016 87:42-49
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids January 2015 43:493-500
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.