Zobrazeno 1 - 10
of 72
pro vyhledávání: '"Irondi, Emmanuel A."'
Autor:
Okechi, Obioma, Usulor, Emmanuel, Oti, Daniel, Okechukwu, Chikodi, Irondi, Emmanuel Anyachukwu, Ibe, Chibuike
Publikováno v:
In Food and Humanity December 2023 1:1691-1700
Autor:
Irondi, Emmanuel Anyachukwu, Imam, Yunus Temitayo, Ajani, Emmanuel Oladipo, Alamu, Emmanuel Oladeji
Publikováno v:
In Grain & Oil Science and Technology December 2023 6(4):163-171
Publikováno v:
In Food and Humanity December 2023 1:1099-1116
Publikováno v:
In Measurement: Food November 2023 12
Publikováno v:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology, Vol 25, Iss 1, Pp 43-52 (2021)
This study evaluated the effect of addition of Brachystegia eurycoma flour (BEF), a natural source of hydrocolloids, on the physicochemical properties of whole millet flour (WMF) and the sensory attributes of its gluten-free bread. BEF and sodium car
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/239cdbfa461542bcbce1201892826e4a
Autor:
Abdulrazaaq, Khadijat Oluwashola, Imam, Yunus Temitayo, Irondi, Emmanuel Anyachukwu, Ajani, Emmanuel Oladipo
Publikováno v:
Frontiers in Food Science & Technology (2674-1121); 2024, p1-9, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Irondi, Emmanuel Anyachukwu, Adegoke, Bosede Mofoluwake, Effion, Emy Sofie, Oyewo, Selimat Oluwakemi, Alamu, Emmanuel Oladeji, Boligon, Aline Augusti
Publikováno v:
In Food Science and Human Wellness June 2019 8(2):142-148
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.