Zobrazeno 1 - 10
of 38 657
pro vyhledávání: '"Iron storage"'
Autor:
Li, Shuhong1 (AUTHOR), Wang, Donglou1 (AUTHOR), He, Jiangbo2 (AUTHOR), Liao, Chunhua1 (AUTHOR), Zuo, Zhangxin1 (AUTHOR), Li, Shenghong3 (AUTHOR), Niu, Xuemei1 (AUTHOR) xmniu@ynu.edu.cn
Publikováno v:
Microbial Biotechnology. Sep2024, Vol. 17 Issue 9, p1-17. 17p.
Publikováno v:
Iranian Journal of Pathology. Spring2024, Vol. 19 Issue 2, p152-159. 8p.
Publikováno v:
Microbial Biotechnology, Vol 17, Iss 9, Pp n/a-n/a (2024)
Abstract To date, there are no real physiological mechanisms for iron excretion in eukaryote, and no physiological “actuator” that can control all the three fundamental biologic processes of absorption, storage, and excretion. Here, we observed t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/13e4228a9136449ab1feccb7b83322a3
Autor:
Bardapurkar, Padmakar1, Randive, Ruchi Samir1, Gurwale, Sushama1 sushama_gurwale@yahoo.com, Gore, Charusheela Rajesh1, Viswanathan, Vidya1
Publikováno v:
Journal of the Scientific Society. May-Aug2023, Vol. 50 Issue 2, p220-225. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hinako Nanri, Megumi Hara, Yuichiro Nishida, Chisato Shimanoe, Chiharu Iwasaka, Yasuki Higaki, Keitaro Tanaka
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 10 (2023)
PurposeThis study examined the association between daily green tea and coffee consumption and body iron stores among Japanese middle-aged and older adults.MethodsThis cross-sectional study used data obtained from 2005 to 2007. A total of 10,435 parti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/72eb3e9d950c4c8382a454d2d89d9f2c
Publikováno v:
In Trends in Plant Science August 2023 28(8):941-954