Zobrazeno 1 - 10
of 21
pro vyhledávání: '"Irmak, Şahnur"'
Autor:
Irmak, Şahnur1 (AUTHOR) sahnurirmak@hotmail.com, Öztürk Güngör, Ferişte1 (AUTHOR), Susamci, Erkan1 (AUTHOR), Sevim, Didar1 (AUTHOR), Köseoğlu, Oya1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of the American Oil Chemists' Society (JAOCS). Sep2024, Vol. 101 Issue 9, p879-892. 14p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Irmak, Şahnur, Dıraman, Harun
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology; May2022, Vol. 59 Issue 5, p1792-1800, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
IRMAK, Şahnur, SEFER, Filiz, ÖZTÜRK GÜNGÖR, Ferişte, SUSAMCI, Erkan, GÜLOĞLU, Uğur, YILDIRIM, Ayşen, TUSU, Gönül
Publikováno v:
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi; 2022, Vol. 59 Issue 2, p195-208, 14p
Publikováno v:
Volume: 17, Issue: 3 371-377
Akademik Gıda
Akademik Gıda
Sensory, chemical and nutritionalqualities are the main elements of table olive quality. The sensory quality isconsidered by consumers, and the importance of sensory analysis in table olivesis increasing day by day. The trade category quality classif
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::a14b9bb3edfb9e3666d94007fc3bc4ac
https://dergipark.org.tr/tr/pub/akademik-gida/issue/50232/647722
https://dergipark.org.tr/tr/pub/akademik-gida/issue/50232/647722
Publikováno v:
Volume: 22, Issue: 4 471-479
Journal of Agricultural Sciences
Journal of Agricultural Sciences
Hurma zeytin Olea europaea L. , Ege Bölgesi’nde Karaburun Yarımadası’nda Erkence zeytin çeşidinin meyvelerinin ağaç üzerindeyken acılıklarının kaybolarak yenebilir hale gelmeleri sonucu oluşan ürün olarak bilinmektedir. Ağaç üze
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::61a299dcc884753c272c55cc2b618e88
https://dergipark.org.tr/tr/pub/ankutbd/issue/56550/786523
https://dergipark.org.tr/tr/pub/ankutbd/issue/56550/786523
Autor:
Irmak, Şahnur
Bu çalışmanın amacı, farklı yöntemlerle az tuzlu (%2-4) olarak üretilen Gemlik çeşidi sofralık siyah zeytinlerin muhafazasında yararlanılan yöntemlerin raf ömrü ve kalitesine olan etkilerinin tespit edilmesidir. Bu amaçla Gemlik çe
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::4422c701349223f362c176bee391df1c
https://hdl.handle.net/11454/58558
https://hdl.handle.net/11454/58558
Publikováno v:
Academic Food Journal / Akademik GIDA; tem-eyl2019, Vol. 17 Issue 3, p371-377, 7p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.