Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"Ireland, Jayne"'
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis August 2021 101
Autor:
Møller, Anders, Ireland, Jayne
Publikováno v:
In Procedia Food Science 2013 2:113-116
Autor:
Ireland, Jayne, Møller, Anders
Publikováno v:
In Procedia Food Science 2013 2:195-202
Autor:
Ireland, Jayne, Møller, Anders
Publikováno v:
In Procedia Food Science 2013 2:117-121
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Oléagineux, Corps gras, Lipides, Vol 17, Iss 3, Pp 185-192 (2010)
The increasing concern for consumed fat by western populations has raised the question of the level and the quality of fat intake, especially the composition of fatty acids (FA) and their impact on human health. As a consequence, consumers and nutrit
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f97aa0fa66924c40b475dcfd18e7a721
Autor:
Castanheira, Isabel, Roe, Mark, Westenbrink, Susanne, Ireland, Jayne, Møller, Anders, Salvini, Simonetta, Beernaert, Hedwig, Oseredczuk, Marine, Calhau, Maria Antónia
Publikováno v:
In Food Chemistry 2009 113(3):776-780
Autor:
Ireland, Jayne D., Møller, Anders
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis August 2000 13(4):529-538