Zobrazeno 1 - 10
of 88
pro vyhledávání: '"Ippoushi, Katsunari"'
Autor:
Ippoushi, Katsunari
Kyoto University (京都大学)
0048
乙第11945号
論農博第2623号
新制||農||935(附属図書館)
学位論文||H18||N4202(農学部図書室)
UT51-2006-U417
学位規則第4条第2項該当
0048
乙第11945号
論農博第2623号
新制||農||935(附属図書館)
学位論文||H18||N4202(農学部図書室)
UT51-2006-U417
学位規則第4条第2項該当
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/2433/136650
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 August 2016 204:129-134
Autor:
Kobori, Masuko *, Takahashi, Yumiko, Akimoto, Yukari, Sakurai, Mutsumi, Matsunaga, Izumi, Nishimuro, Haruno, Ippoushi, Katsunari, Oike, Hideaki, Ohnishi-Kameyama, Mayumi
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods May 2015 15:551-560
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 November 2013 141(2):1192-1195
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Chemistry 2009 112(1):185-188
Publikováno v:
In Food Chemistry 2007 102(1):237-242
Autor:
Ippoushi, Katsunari1 (AUTHOR) ippoushi@affrc.go.jp, Sasanuma, Motoe1 (AUTHOR), Oike, Hideaki1 (AUTHOR), Kobori, Masuko1 (AUTHOR), Maeda-Yamamoto, Mari1 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 2017, Vol. 20 Issue 1, p213-219. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.