Zobrazeno 1 - 10
of 21 259
pro vyhledávání: '"Ipomoea batatas L"'
Autor:
OKTAVIANINGSIH, LINDA1 lindaoktavianingsih@fmipa.unmul.ac.id, FITRIANI2, HENDRA, MEDI3, ARIF, MUHAMMAD FAUZI4
Publikováno v:
Jurnal Natural. Oct2024, Vol. 24 Issue 3, p156-165. 10p.
Autor:
Islam, Shahidul1 (AUTHOR) islams@uapb.edu
Publikováno v:
CyTA: Journal of Food. 2024, Vol. 22 Issue 1, p1-26. 26p.
Autor:
Liang, Qinggan1,2,3 (AUTHOR) chen_rose_79@163.com, Chen, Hongrong1 (AUTHOR) hl2004@126.com, Chen, Yanli2,3 (AUTHOR) 184224@hainanu.edu.cn, Kumar, Sunjeet2,3 (AUTHOR) cy18736330717@163.com, Chang, Hailong1 (AUTHOR) wujiantao2010@163.com, Wu, Jiantao1 (AUTHOR), Chen, Yue2 (AUTHOR) lyhjacky@hotmail.com, Liu, Yonghua2,3 (AUTHOR), Wang, Qinnan1 (AUTHOR) wangqinnan66@163.com, Zhu, Guopeng2,3 (AUTHOR) wangqinnan66@163.com
Publikováno v:
Agronomy. Nov2024, Vol. 14 Issue 11, p2579. 18p.
Autor:
Mustamu, Yohanis Amos1 (AUTHOR), Ustari, Debby2 (AUTHOR), Wicaksono, Arif Affan1 (AUTHOR), Concibido, Vergel3 (AUTHOR), Suganda, Tarkus1 (AUTHOR), Karuniawan, Agung1 (AUTHOR) agung.karuniawan@unpad.ac.id, Serrano, Maria (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Agronomy. 10/30/2024, Vol. 2024, p1-13. 13p.
Publikováno v:
Journal of Applied Sciences & Environmental Management; Oct2024, Vol. 28 Issue 10, p3259-3264, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, Vol 74, Iss 4, Pp 376-386 (2024)
The objective of the study was to perform a nutritional analysis and antioxidant capacity of three varieties of sweet potatoes, Ipomoea batatas L., from Mexico, classified by color as: purple, yellow and white. In addition, sweet potato extrudates we
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c83c2c8c63bf4ca2be0bdecf426b20e8