Zobrazeno 1 - 10
of 450
pro vyhledávání: '"Ipek, G."'
Publikováno v:
Plastic and Reconstructive Surgery, Global Open, Vol 11, Iss 12, p e5465 (2023)
Summary:. Neglected and open forearm fracture wounds accompanied by shortening are complex injuries that are seldom reported in the known literature. We describe a patient with a history of chronic intravenous drug abuse (IVDA) and a neglected forear
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3ce1602b6ba644ec986bfa3f2a00a1dd
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Inhibitory control performance is repeatable over time and across contexts in a wild bird population
Autor:
Davidson, Gabrielle L., Reichert, Michael S., Coomes, Jenny R., Kulahci, Ipek G., de la Hera, Iván, Quinn, John L.
Publikováno v:
In Animal Behaviour May 2022 187:305-318
Autor:
Kulahci, Ipek G., Quinn, John L.
Publikováno v:
In Trends in Ecology & Evolution June 2019 34(6):545-554
Publikováno v:
Philosophical Transactions: Biological Sciences, 2018 Sep . 373(1756), 1-9.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26499015
Consistent individual variation across interaction networks indicates social personalities in lemurs
Publikováno v:
In Animal Behaviour February 2018 136:217-226
Autor:
Boggs, Carol L., Holdren, Cheryl E., Kulahci, Ipek G., Bonebrake, Timothy C., Inouye, Brian D., Fay, John P., McMillan, Ann, Williams, Ernest H., Ehrlich, Paul R.
Publikováno v:
Journal of Animal Ecology, 2006 Mar 01. 75(2), 466-475.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3505590
Autor:
Michael S. Reichert, Sam J. Crofts, Gabrielle L. Davidson, Josh A. Firth, Ipek G. Kulahci, John L. Quinn
Publikováno v:
Royal Society Open Science, Vol 7, Iss 4 (2020)
Cognition arguably drives most behaviours in animals, but whether and why individuals in the wild vary consistently in their cognitive performance is scarcely known, especially under mixed-species scenarios. One reason for this is that quantifying th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dcd1667bde5048ad80d753a17db8c0f0
Publikováno v:
Περιοδικό της Ελληνικής Κτηνιατρικής Εταιρείας; Τόμ. 74 Αρ. 2 (2023); 5623-5632
Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society; Vol. 74 No. 2 (2023); 5623-5632
Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society; Vol. 74 No. 2 (2023); 5623-5632
During storage of meat products, 4°C storage temperature is recommended however temperature in retails could rise to 15°C and maintaining quality of products becomes a challenge at higher temperatures. Thus, the aim of present study was determining
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.