Zobrazeno 1 - 10
of 52
pro vyhledávání: '"Ions complexes"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Anna Jastrząb, Elżbieta Skrzydlewska
Publikováno v:
Journal of Enzyme Inhibition and Medicinal Chemistry, Vol 36, Iss 1, Pp 362-371 (2021)
One of the systems responsible for maintaining cellular redox homeostasis is the thioredoxin-dependent system. An equally important function of this system is the regulation of the expression of many proteins by the transcription factor NF-κB or the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/07ca1f83d4a14f629b42e1a11e369fe1
Autor:
Karwan O. Ali, Hikmat A. Mohamad
Publikováno v:
Zanco Journal of Pure and Applied Sciences, Vol 32, Iss 2 (2020)
The thioester compound of 2-benzoylthiobenzimidazole was prepared by S-acylation of 2-mercaptobenzimidazole with benzoyl chloride and reactions of divalent Ni, Pd, and Pt salts with one equivalent of thioester compound a new complexes were isolated i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/431d9388e5f846218509664669d273fb
Autor:
Michal Zabiszak, Martyna Nowak, Zbigniew Hnatejko, Jakub Grajewski, Kazuma Ogawa, Malgorzata T. Kaczmarek, Renata Jastrzab
Publikováno v:
Molecules, Vol 25, Iss 5, p 1121 (2020)
Binary complexes of tartaric acid with lanthanide(III) ions were investigated. The studies have been performed in aqueous solution using the potentiometric method with computer analysis of the data for detection of the complexes set, determination of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1f56ab7525e34d5fabcc19ede5da8ae5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Chemistry
Food Chemistry, Elsevier, In press, pp.128273. ⟨10.1016/j.foodchem.2020.128273⟩
Food Chemistry, Elsevier, In press, pp.128273. ⟨10.1016/j.foodchem.2020.128273⟩
International audience; Lipid oxidation is the main hurdle for omega-3 fatty acid enrichment in food and beverages. Fat oxidation reduces the quality and safety of supplemented products. A tuna oil-in-water emulsion (20%v/v) was exposed to iron-induc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Afinidad. Revista de química teórica y aplicada; Vol. 76, Núm. 586 (2019)
Afinidad; Vol. 76, Núm. 586 (2019)
Afinidad; Vol. 76, Núm. 586 (2019)
Flavonoids deactivate efficiently singlet oxygen and could be valuable antioxidants in systems under oxidative stress, in particular if a flavonoid rich diet was previously consumed. Furthermore, in the presence of metal ions, the flavonoid reactivit
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.