Zobrazeno 1 - 10
of 6 948
pro vyhledávání: '"Ion mobility spectroscopy"'
Autor:
Yuan, Haibin1,2 (AUTHOR) 15883250273@163.com, Wu, Huachang3 (AUTHOR) whc3930590@sina.com, Qiao, Mingfeng1 (AUTHOR) mfqiao@163.com, Tang, Wanting1 (AUTHOR) twt15390399773@sina.com, Dong, Ping1,3 (AUTHOR) dpmumu@sina.cn, Deng, Jing1 (AUTHOR) dpmumu@sina.cn
Publikováno v:
Molecules. Apr2024, Vol. 29 Issue 7, p1542. 13p.
Autor:
Hu, Daihua1,2 (AUTHOR) hudaihua007@163.com, Wang, Yulin1 (AUTHOR) 19860917312@163.com, Kong, Fanshu1 (AUTHOR) wdnini@163.com, Wang, Danni1 (AUTHOR) 13571313024@163.com, Hu, Chingyuan3 (AUTHOR) cyhu@snut.edu.cn, Yang, Xu1 (AUTHOR) chenxiaohua@snut.edu.cn, Chen, Xiaohua1 (AUTHOR), Chen, Wang3 (AUTHOR) chenwang@snut.edu.cn, Feng, Zili4 (AUTHOR) fengzili2008@163.com
Publikováno v:
Molecules. Apr2024, Vol. 29 Issue 8, p1872. 18p.
Autor:
Daoqi LONG, Zhenping LIU, Fangyuan GAN, Xuejian ZHANG, Xiaohua XIA, Rong JIANG, Kejing PANG, Qingyu NIE
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 13, Pp 402-410 (2024)
Honey is rich in nutrients and has a wide range of biological activities. However, due to the different botanical origins, geographical origins, entomological origins, and maturity, honey shows significant differences in their endogenous compositions
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1ba8238231064fc5b667c1dd335b355d
Autor:
Maťaš, Emanuel1 (AUTHOR) emanuel.matas@fmph.uniba.sk, Petrík, Matej2 (AUTHOR) martin.sabo@masatech.sk, Sabo, Martin2,3 (AUTHOR), Matejčík, Štefan1 (AUTHOR) stefan.matejcik@fmph.uniba.sk
Publikováno v:
Molecules. Sep2024, Vol. 29 Issue 18, p4482. 13p.
Publikováno v:
Zhongguo youzhi, Vol 49, Iss 8, Pp 48-55 (2024)
旨在提升山茶油风味品质,采用气相色谱-离子迁移谱(GC-IMS)技术分析微波、烘烤、蒸制3种预处理技术对压榨山茶油中挥发性成分的影响,并结合正交偏最小二乘判别分析(OPLS-DA)、相对
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ad233f3fbb0e417293974e50cf6d836e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 13, Pp 308-315 (2023)
The purpose of this study was to explore the volatile characteristic flavor compounds in sea-buckthorn yoghurt, and to clarify the influences of fermentation with sea-buckthorn on the quality and flavor compounds of yoghurt. The volatile compounds we
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2c1b37ccfbcb41928ed4cac87148c484
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.