Zobrazeno 1 - 10
of 68
pro vyhledávání: '"Iofrida, Nathalie"'
Autor:
Iofrida, Nathalie, Saez de Bikuña Salinas, Koldo, Mistretta, Marina, Falcone, Giacomo, Spada, Emanuele, Gulisano, Giovanni, De Luca, Anna Irene
Publikováno v:
In Journal of Cleaner Production 15 June 2024 458
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Italians’ behavior when dining out: Main drivers for restaurant selection and customers segmentation
Autor:
Iofrida, Nathalie, De Luca, Anna Irene, Zanchini, Raffaele, D'Amico, Mario, Ferretti, Marco, Gulisano, Giovanni, Di Vita, Giuseppe
Publikováno v:
In International Journal of Gastronomy and Food Science June 2022 28
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Bulletin of Geography. Socio-economic Series. (42):19-45
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com/search/article-detail?id=737858
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Falcone Giacomo, Stillitano Teodora, Iofrida Nathalie, Spada Emanuele, Bernardi Bruno, Gulisano Giovanni, De Luca Anna Irene
This work aims to present a methodological proposal based on Life Cycle (LC) methodologies, and circularity performance indicators, to assess closed-loop pathways by providing comprehensive results on economic and environmental impacts generated by a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2659::048b008186ed1c114f3b371730f58610
https://zenodo.org/record/7729661
https://zenodo.org/record/7729661
Autor:
Spada Emanuele, Stillitano Teodora, Falcone Giacomo, Iofrida Nathalie, Gulisano Giovanni, De Luca Anna Irene
The production of food with beneficial health effects is at the attention of consumer entrepreneurs and public decision-makers. Plants with established health benefits such as almonds, olives from which olive oil is made, and figs have always been cu
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2659::295e98c08f3ec414a5c0978e02eddf66
https://zenodo.org/record/7729625
https://zenodo.org/record/7729625