Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"Iodine-amylose complexation"'
Publikováno v:
Starch-Stärke 66 (2014) 5-6
Starch-Starke, 66(5-6), 576-581. WILEY-V C H VERLAG GMBH
Starch-Stärke, 66(5-6), 576-581
Starch-Starke, 66(5-6), 576-581. WILEY-V C H VERLAG GMBH
Starch-Stärke, 66(5-6), 576-581
The formation of amylose-lysophosphatidylcholine (LPC) inclusion complexes renders amylose less susceptible to amylase digestion. In order to better understand this phenomenon on a structural level, the complexation of 9% wheat starch suspensions wit
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.