Zobrazeno 1 - 10
of 69
pro vyhledávání: '"Iodimetry"'
Publikováno v:
Ultrasonics Sonochemistry, Vol 107, Iss , Pp 106940- (2024)
The most used piece of equipment for sonochemistry is the ultrasonic cleaning bath. However, what is sometimes forgotten by scientists new to sonochemistry is the vital importance of the shape and positioning of any reaction vessel in the bath to obt
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/09b951437279405a92ebb6b7ee9b329f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Indonesian Journal of Medical Laboratory Science and Technology, Vol 1, Iss 2 (2019)
Ascorbic acid mostly comes from vegetables and fruits, especially fresh fruits. Vitamin C is a vitamin that can be formed by several types of plants. One of them is papaya which has various contents including vitamin C that can increase endurance, he
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a29cc020d95b4eabad6fee781961c302
Autor:
Rajković Miloš B.
Publikováno v:
Journal of Agricultural Sciences (Belgrade), Vol 54, Iss 2, Pp 152-165 (2009)
The samples of table salt bought in Belgrade supermarkets are analysed in this paper. The method of indirect iodometry was used in the process of the analysis, and received results were converted into the content of KI in mg/kg of salt. Beside the co
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/22494033146c4c8d8eeeab5ebba8df95
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Miloš B. Rajković
Publikováno v:
Journal of Agricultural Sciences (Belgrade)
Journal of Agricultural Sciences (Belgrade), Vol 54, Iss 2, Pp 152-165 (2009)
Journal of Agricultural Sciences (Belgrade), Vol 54, Iss 2, Pp 152-165 (2009)
The samples of table salt bought in Belgrade supermarkets are analyzed in this paper. The method of indirect iodometry was used in the process of the analysis, and received results were converted into the content of KI in mg/kg of salt. Beside the co
Autor:
Maria Celeste Teixeira Diniz, Eduardo Fausto de Almeida Neves, Ruth Sales Gama de Andrade, Joaquim A. Nóbrega
Publikováno v:
Eclética Química v.27 n.spe 2002
Eclética Química
Universidade Estadual Paulista Júlio de Mesquita Filho (UNESP)
instacron:UNESP
Eclética Química, Volume: 27, Issue: spe, Pages: 393-401, Published: 2002
Eclética Química, Vol 27, Iss spe, Pp 393-401 (2002)
Eclética Química
Universidade Estadual Paulista Júlio de Mesquita Filho (UNESP)
instacron:UNESP
Eclética Química, Volume: 27, Issue: spe, Pages: 393-401, Published: 2002
Eclética Química, Vol 27, Iss spe, Pp 393-401 (2002)
O método clássico iodimétrico foi utilizado para determinação de ácido ascórbico (AA) nos frutos araçá (Eugenia sp.), acerola (Malphigia sp.) e laranja (Citrus sinenses). Os frutos coletados foram classificados como verdes, verde- amarelados
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::d3a26c32cef4d1f718f3464732ff24ac
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0100-46702002000200032
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0100-46702002000200032