Zobrazeno 1 - 10
of 12
pro vyhledávání: '"Inyang CU"'
Publikováno v:
Nigerian Journal of Biotechnology; Vol 14, No 1 (2003); 1-12
Nigerian Journal of Biotechnology; Vol 15, No 1 (2004); 1-12
Nigerian Journal of Biotechnology; Vol 15, No 1 (2004); 1-12
No Abstract.
Brachial plexus block (BPB) has many benefits over general anaesthesia in upper limb procedures. However, its utilization in Nigeria is not as high as expected.To evaluate BPB in upper limb surgeries, its utilization, outcome and complication profile
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid________::3d26e9c43ffe6cf67a22137e072af157
https://europepmc.org/articles/PMC4866790/
https://europepmc.org/articles/PMC4866790/
Autor:
Inyang, CU, Idoko, CA
Publikováno v:
African Journal of Biotechnology; Vol 5, No 22 (2006)
Ogi, a cereal fermented paste was produced from millet containing different levels (0, 5, 10%) of millet malts. Proximate composition of the ogi samples determined using the AOAC method showed increasein moisture, protein, ash and crude fibre content
Publikováno v:
African Journal of Biotechnology; Vol 5, No 20 (2006)
The study was conducted to investigate the effect of traditional processing/preservation methods on the physico-chemical and sensory quality of fermented cassava flour (Kpor umilin) in some areas ofBenue State, Nigeria. The physical, chemical and org
Publikováno v:
Nigerian Food Journal; Vol 23, No 1 (2005); 166-173
Effect of incubation materials: gmelina (Gmelina arborea) leaves, banana (Musa sapeinta) leaves, jute bag and polythene bag on the fermentation rate and acceptability of fermented African locust beans dawadawa\' was investigated. Fermentation was car
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nzima B; Institute for Water and Wastewater Technology, Durban University of Technology, Durban, South Africa., Adegoke AA; Institute for Water and Wastewater Technology, Durban University of Technology, Durban, South Africa.; Department of Microbiology, Faculty of Science, University of Uyo, Uyo, Akwa Ibom State, Nigeria., Ofon UA; Department of Microbiology, Faculty of Science, University of Uyo, Uyo, Akwa Ibom State, Nigeria., Al-Dahmoshi HOM; Biology Department, College of Science, University of Babylon, Babylon Province-Hilla City, Iraq., Saki M; Department of Microbiology, Faculty of Medicine, Ahvaz Jundishapur University of Medical Sciences, Ahvaz, Iran.; Student Research Committee, Ahvaz Jundishapur University of Medical Sciences, Ahvaz, Iran., Ndubuisi-Nnaji UU; Department of Microbiology, Faculty of Science, University of Uyo, Uyo, Akwa Ibom State, Nigeria., Inyang CU; Department of Microbiology, Faculty of Science, University of Uyo, Uyo, Akwa Ibom State, Nigeria.
Publikováno v:
New microbes and new infections [New Microbes New Infect] 2020 Oct 31; Vol. 38, pp. 100803. Date of Electronic Publication: 2020 Oct 31 (Print Publication: 2020).