Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"Inyang, D."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Global Journal of Geological Sciences; 2020, Vol. 18 Issue 1, p63-73, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Chemistry. 56:373-376
Flavor development in Noble muscadine wine during fermentation and aging was determined with a combined gas chromatograph-mass spectrometer. The source of 2-phenylethanol, a major aroma component of the wine, is predominantly through biosynthesis dur
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. 44:1111-1115
Hydroxylated stilbene contents of a number of commercial American red wines were determined by gas chromatography−mass spectrometry. Six stilbenols were eluted. Two of these were identified as cis and trans isomers of 3,5,4‘-trihydroxystilbene (r
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. 43:3026-3028
Changes in organic acid contents of red muscadine grapes with fruit maturity and their distribution within mature berries were determined by HPLC. The major acids identified are succinic, tartaric, and malic acids. Succinic acid was the most abundant