Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Introduced foods"'
Autor:
Barthelemy G. Honfoga, Gervais N’tandou-Bonzitou, Raymond S. Vodouhè, Mauricio R. Bellon, Joseph D. Hounhouigan
Publikováno v:
Agricultural and Food Economics, Vol 6, Iss 1, Pp 1-18 (2018)
Abstract Globalization-driven food trade policies and the transformations of food regimes have led to modernizing food habits and the growing substitution of traditional foods by introduced/industrialized foods in the diets of urban people in sub-Sah
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5e8454d1110d4b7a8180326819dea723
Autor:
R. Vodouhè, Mauricio R. Bellon, Gervais N’tandou-Bonzitou, Joseph D. Hounhouigan, Barthelemy G. Honfoga
Publikováno v:
Agricultural and Food Economics, Vol 6, Iss 1, Pp 1-18 (2018)
Globalization-driven food trade policies and the transformations of food regimes have led to modernizing food habits and the growing substitution of traditional foods by introduced/industrialized foods in the diets of urban people in sub-Saharan Afri
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.