Zobrazeno 1 - 10
of 45
pro vyhledávání: '"Intramuscular fatty acids"'
Autor:
Jinwook Lee, Hye-Jin Kim, Sung-Soo Lee, Kwan-Woo Kim, Dong-Kyo Kim, Sang-Hoon Lee, Eun-Do Lee, Bong-Hwan Choi, Farouq Heidar Barido, Aera Jang
Publikováno v:
Animal Bioscience, Vol 36, Iss 6, Pp 962-972 (2023)
Objective This study determined the effects of dietary treatments and castration on meat quality, fatty acids (FAs) profiles, and volatile compounds in Korean native black goats (KNBG, Capra hircus coreanae), including the relationship between the po
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ca2c918d437341ddbde89d024630582f
Autor:
Rui Hu, Huawei Zou, Hongze Wang, Zhisheng Wang, Xueying Wang, Jian Ma, Ali Mujtaba Shah, Quanhui Peng, Bai Xue, Lizhi Wang, Suonan Zhao, Xiangying Kong
Publikováno v:
Animals, Vol 10, Iss 9, p 1474 (2020)
The yak rumen microflora has more efficient fiber-degrading and energy-harvesting abilities than that of low-altitude cattle; however, few studies have investigated the effects of dietary energy levels on the rumen bacterial populations and the relat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/90235b994b404f6f9ec3d3c9b787752b
Publikováno v:
Animal, Vol 9, Iss 10, Pp 1721-1730 (2015)
Quality of pork depends on genotype, rearing and pre- and post-slaughter conditions. However, no information is available on rearing system changes and oleic acid supplementation on carcass characteristics and fatty acid (FA) profile of pork from the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8eb730b6c52a464e8dfb499cd18a934e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Antonio Natalello, Hajer Khelil-Arfa, Giuseppe Luciano, Mieke Zoon, Ruggero Menci, Manuel Scerra, Alexandra Blanchard, Fabrizio Mangano, Luisa Biondi, Alessandro Priolo
Publikováno v:
Meat science. 186
This study investigated the effect of two supplementation levels of zinc glycinate (ZnGly) on performance, carcass characteristics, and meat quality of growing-finishing pigs. Thirty pigs (bodyweight: 61 ± 4.0 kg) were assigned to three treatments a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Korean Journal for Food Science of Animal Resources
The influence of three cooking methods (stewing, microwaving and Aluminium (Al) foil-baking) was evaluated on the content of intramuscular lipid and the composition of intramuscular fatty acids of Hyla rabbit. The percentage of intramuscular lipid in
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos)
Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC)-FCT-Sociedade da Informação
instacron:RCAAP
Animal, Vol 9, Iss 10, Pp 1721-1730 (2015)
Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC)-FCT-Sociedade da Informação
instacron:RCAAP
Animal, Vol 9, Iss 10, Pp 1721-1730 (2015)
Quality of pork depends on genotype, rearing and pre- and post-slaughter conditions. However, no information is available on rearing system changes and oleic acid supplementation on carcass characteristics and fatty acid (FA) profile of pork from the
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::e47a5d896cdd5791cbe9c8b918547f8b