Zobrazeno 1 - 10
of 43 630
pro vyhledávání: '"Intramuscular fat"'
Autor:
Huanxian Cui, Yongli Wang, Yuting Zhu, Xiaojing Liu, Lu Liu, Jie Wang, Xiaodong Tan, Yidong Wang, Siyuan Xing, Na Luo, Li Liu, Ranran Liu, Maiqing Zheng, Guiping Zhao, Jie Wen
Publikováno v:
Journal of Advanced Research, Vol 65, Iss , Pp 19-31 (2024)
Introduction: The proportion of animal based foods in daily diet of consumers is constantly increasing, with chicken being highly favored due to its high protein and low fat characteristics. The consumption of chicken around the world is steadily inc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/51f4a3f37da9413e86e4aaa20e0128d9
Autor:
Peng Wang, Haihan Xiao, Tian Wu, Qinghua Fu, Xudong Song, Yameng Zhao, Yan Li, Jieping Huang, Ziyi Song
Publikováno v:
Animal Nutrition, Vol 18, Iss , Pp 107-118 (2024)
The intracellular lipids in muscle cells of farm animals play a crucial role in determining the overall intramuscular fat (IMF) content, which has a positive impact on meat quality. However, the mechanisms underlying the deposition of lipids in muscl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cf32268277574ac79de04d05f3e34cf6
Publikováno v:
Feed Industry. 2024, Vol. 45 Issue 14, p125-132. 8p.
Autor:
Inostroza, Karla1 (AUTHOR) kinostroza@uct.cl, Larama, Giovanni2 (AUTHOR) giovanni.larama@ufrontera.cl, Díaz-Matus de la Parra, Mario3 (AUTHOR) mariodiazmatus@gmail.com, Bravo, Silvana4 (AUTHOR) silvana.bravo@uach.cl, Rodríguez, Romina5 (AUTHOR) rominarodriguezmv@gmail.com, Guerrero, Ana6 (AUTHOR) ana.guerrerobarrado@uchceu.es, Cancino-Baier, David7 (AUTHOR) cancinobaier@gmail.com
Publikováno v:
Animals (2076-2615). Oct2024, Vol. 14 Issue 19, p2822. 12p.
Autor:
Martínez-Álvaro, Marina1 (AUTHOR) mamaral9@upv.es, Zubiri-Gaitán, Agostina1 (AUTHOR) mamaral9@upv.es, Hernández, Pilar1 (AUTHOR), Casto-Rebollo, Cristina1 (AUTHOR), Ibáñez-Escriche, Noelia1 (AUTHOR), Santacreu, Maria Antonia1 (AUTHOR), Artacho, Alejandro2 (AUTHOR), Pérez-Brocal, Vicente2,3 (AUTHOR), Blasco, Agustín1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Animals (2076-2615). Jul2024, Vol. 14 Issue 14, p2078. 16p.
Publikováno v:
BMC Genomics, Vol 25, Iss 1, Pp 1-12 (2024)
Abstract Background Intramuscular fat content is an important index reflecting the quality of mutton, which directly affects the flavor and tenderness of mutton. Livestock and poultry intramuscular fat content is influenced by genetics, nutritional l
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/785d205c852445aba6e2ce2517943f41
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.