Zobrazeno 1 - 10
of 1 050
pro vyhledávání: '"Intolerances"'
Autor:
Ximena Figueroa-Gómez, María Jesus Oliveras-López, Juan Manuel Rodríguez Silva, Marcelo Poyanco, Herminia López, Magdalena Araya
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 11 (2024)
IntroductionEating out is a common practice in modern society. Celiac disease (CeD) and food allergy (FA) are among the most common conditions responsible for adverse reactions to food. Despite their different origins, both require treatment with res
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/326a2628885c4bcb8518ea99106c1e7b
Autor:
Olivia Lee, Maria Mascarenhas, Robin Miccio, Terri Brown-Whitehorn, Amy Dean, Jessi Erlichman, Robin Ortiz
Publikováno v:
Children, Vol 10, Iss 3, p 563 (2023)
Child adversity is often associated with poor quality of life in pediatric gastrointestinal disorders, including non-allergic food reactions (food intolerances), which may be improved using mind-body interventions. We conducted an observational study
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a08586f530004c189b2f0ddeaab029b6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of the International Society of Sports Nutrition, Vol 17, Iss 1 (2020)
Background Endurance runners frequently experience exercise-induced gastrointestinal (GI) symptoms, negatively impacting their performance. Food choices pre-exercise have a significant impact on the gut’s tolerance to running, yet little informatio
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d038cf57eb1d4ca5b14d02d2cdefc8da
Autor:
Chao, Michael Y., Komatsu, Hidetoshi, Fukuto, Hana S., Dionne, Heather M., Hart, Anne C., Bargmann, Cornelia I.
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, 2004 Oct . 101(43), 15512-15517.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3373551
Publikováno v:
Journal of Marketing Research, 2016 Dec 01. 53(6), 1034-1049.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/44878479
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.