Zobrazeno 1 - 10
of 89
pro vyhledávání: '"Internal preference mapping"'
Autor:
Ilana Felberg, Mercedes Concórdia Carrão-Panizzi, Rosires Deliza, Sidinéa Cordeiro de Freitas, Elizabeth Borges Gonçalves, Sidney Pacheco, Manuela Cristina Pessanha de Araujo Santiago, Rosemar Antoniassi
Publikováno v:
Brazilian Journal of Food Technology, Vol 26 (2023)
Abstract The soymilk is a ready-to-eat, nutritious and naturally cholesterol-free product. Several soybean specialty cultivars were developed in Brazil in order to increase the human consumption of soybean products. The aim of this work was to evalua
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9e4829a57e1d4264a029d82bf19ab29e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 5, p 997 (2023)
Infant formula milk powder (IFMP) is an excellent substitute for breast milk. It is known that the composition of maternal food during pregnancy and lactation and exposure level to food during infancy highly influence taste development in early infan
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5db4646ccd3e4f0c942c0c4556ed5349
Publikováno v:
Foods, Vol 8, Iss 11, p 545 (2019)
The aim of this study was to evaluate the influence of intrinsic product characteristics and extrinsic packaging-related factors on the food quality perception. Sensory and visual attention methods were used to study how consumers perceive the qualit
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2556a205ce014a9f98bfc510c27fcbba
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Alves, Leonardo Rangel, 1979
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
instacron:UNICAMP
Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
instacron:UNICAMP
Orientador: Helena Maria Andre Bolini Dissertação (mestrado) - Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos Resumo: Este estudo objetivou Identificar direcionadores de preferência de oito amostras comerciais de néctar d
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::fe5670447d9e146e1650f72a97c760a5
https://doi.org/10.47749/t/unicamp.2008.425031
https://doi.org/10.47749/t/unicamp.2008.425031
Autor:
Lucas Guimarães de Souza Araújo, Maria Inês de Souza Dantas, Suzana Maria Della Lucia, Josefina Bressan, Thiago Duarte de Souza, Vinícius Rodrigues Arruda Pinto, Valéria Paula Rodrigues Minim, Laura Fernandes Melo, Letícia dos Santos Soares
Publikováno v:
Food Science and Technology v.39 suppl.1 2019
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
Food Science and Technology, Issue: ahead, Published: 29 NOV 2018
Food Science and Technology, Volume: 39 Supplement 1, Pages: 316-323, Published: 29 NOV 2018
Food Science and Technology, Iss 0 (2018)
LOCUS Repositório Institucional da UFV
Universidade Federal de Viçosa (UFV)
instacron:UFV
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
Food Science and Technology, Issue: ahead, Published: 29 NOV 2018
Food Science and Technology, Volume: 39 Supplement 1, Pages: 316-323, Published: 29 NOV 2018
Food Science and Technology, Iss 0 (2018)
LOCUS Repositório Institucional da UFV
Universidade Federal de Viçosa (UFV)
instacron:UFV
Six Brazilian commercial brands of snack bars were chosen to evaluate the importance of packaging, highlighting the potential of health claims on the acceptability of them. One hundred and two consumers evaluated bars in three sessions of acceptance
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::24dfe7dafb0cdd51f4f8acead18f3c7c
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612019000500316
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612019000500316
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.