Zobrazeno 1 - 10
of 247
pro vyhledávání: '"Intermittent drying"'
Publikováno v:
Agriculture, Vol 14, Iss 2, p 214 (2024)
The objective of this research was to investigate the effect of infrared-combined hot air intermittent drying (IIRHAD) on energy consumption, drying characteristics, and the quality of jujube slices. The water content of jujube slices decreased from
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2ec3096d864d4ab3975c06614ebd9bfc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Molecules, Vol 28, Iss 16, p 5963 (2023)
Pharmaceutical, nutritional and food industries have recently become interested in the potential of Spirulina platensis, a kind of cyanobacterium with high levels of proteins, vitamins and bioactive compounds. Because of its high moisture, this micro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1874ee61c97045d29ae151ce56293f75
Autor:
Raphaela Soares da Silva Camelo, Juliana Lobo Paes, Madelon Rodrigues Sá Braz, Giancarlo Bruggianesi, Camila Lucas Guimarães
Publikováno v:
Revista Ciência Agronômica, Vol 50, Iss 3, Pp 353-360 (2019)
ABSTRACT The search for the reduction of production costs and for the diversification of the commercialization of agricultural products is necessary when looking to ensure autonomy and increase income for farmers. The use of solar dryers for the dry
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b3e0bd7cccaa45c4bf1682828e1247d4
Publikováno v:
Chemical Industry and Chemical Engineering Quarterly, Vol 25, Iss 3, Pp 207-215 (2019)
In this research, the effects of intermittent drying variables on some quality properties of parboiled rice were investigated, then a mathematical model was applied to predict the value of quality features non-destructively using response surface met
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c9268a6514b7408ab83b63cc56564614
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.