Zobrazeno 1 - 10
of 2 991
pro vyhledávání: '"Interesterification"'
Publikováno v:
Zhongguo youzhi, Vol 49, Iss 10, Pp 90-96 (2024)
为制备性质与天然可可脂接近的类可可脂,以Lipozyme RM IM为催化剂,棕榈油中熔点分提产物和硬脂酸为原料,在无溶剂条件下进行酶法酯交换反应,并通过分子蒸馏和溶剂结晶纯化制备类可
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c1ec4d850987405594320357ec7e4bee
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hugo Gomes D’Amato Villardi, Madson M. Nascimento, Fernando Luiz P. Pessoa, Alex Álisson B. Santos, Luiz Alberto Brêda Mascarenhas, Leone Peter Correia Andrade, Jailson B. de Andrade
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-12 (2024)
Abstract This work presents the experimental assessment of a 20 mL batch reactor’s efficacy in converting plastic and oil residues into biofuels. The reactor, designed for ease of use, is heated using a metallic system. The experiments explore plas
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ebd79c4ab78b423696f579815ee41371
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Jurnal Teknologi & Industri Hasil Pertanian, Vol 29, Iss 1, Pp 75-85 (2024)
Shortening is a solid fat with the functional properties needed to produce a better texture and appearance for bakery or confectionery products, as well as frying and cooking media. Shortening is made by mixing two or more vegetable oils and then mod
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0771dfda3cc44db099796db7c2640f6b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ardani Aulia Safrina, Millati Ria, Yanti Rini, Rohana Nanda Legiasa Rabiul Tsani, Hidayat Chusnul
Publikováno v:
Polish Journal of Chemical Technology, Vol 25, Iss 4, Pp 1-9 (2023)
This study aimed to synthesize structured lipids containing high mono- and diacylglycerol by glycerolysisinteresterification of palm olein and coconut oil blend in two high-shear continuous stirred tank reactors in series. The result showed that vari
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e090633c459f4f419396131f0ae01835