Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Interactions between inhibitors"'
Publikováno v:
Biotechnology for Biofuels, Vol 12, Iss 1, Pp 1-10 (2019)
Abstract Background In the present work, the main inhibitors of the yeast cells (vanillin, furfural, formic, and levulinic acid) were generated by pretreatments or hydrolysis (sulfuric acid or enzymes) to convert reducing sugars into ethanol. Inhibit
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1d5e1a5ae09749babe54a771adfebd69
Publikováno v:
Biotechnology for Biofuels, Vol 12, Iss 1, Pp 1-10 (2019)
Scopus
Repositório Institucional da UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
Biotechnology for Biofuels
Scopus
Repositório Institucional da UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
Biotechnology for Biofuels
Made available in DSpace on 2019-10-06T16:30:26Z (GMT). No. of bitstreams: 0 Previous issue date: 2019-05-09 Background: In the present work, the main inhibitors of the yeast cells (vanillin, furfural, formic, and levulinic acid) were generated by pr
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.