Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Interaction lactic acid bacteria (LAB) and yeast"'
Autor:
Clemencia Chaves-López, Annalisa Serio, Chiara Rossi, Alessia Pepe, Elisabetta Compagnone, Antonello Paparella
Publikováno v:
Fermentation, Vol 3, Iss 4, p 52 (2017)
Microbial interactions are fundamental during milk fermentation, determining the product final characteristics. Galactomyces geotrichum, Lactobacillus plantarum and Enterococcus faecalis are among the most common microorganisms in the Colombian Kumis
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/15058ba818084ef09c276a3b4341a104
Autor:
Annalisa Serio, Clemencia Chaves-López, Alessia Pepe, Elisabetta Compagnone, Chiara Rossi, Antonello Paparella
Publikováno v:
Fermentation
Volume 3
Issue 4
Pages: 52
Fermentation, Vol 3, Iss 4, p 52 (2017)
Volume 3
Issue 4
Pages: 52
Fermentation, Vol 3, Iss 4, p 52 (2017)
Microbial interactions are fundamental during milk fermentation, determining the product final characteristics. Galactomyces geotrichum, Lactobacillus plantarum and Enterococcus faecalis are among the most common microorganisms in the Colombian Kumis
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.