Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Interaction between protein and water"'
Publikováno v:
International Journal of Food Properties, Vol 21, Iss 1, Pp 242-254 (2018)
Mandarin fish that have been prepared and chilled have a shelf life of 4 days at 4°C storage, according to the total volatile basic nitrogen values. During the storage process, we observed that the texture characteristics of these fish significantly
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a98b31b3559346e093c0c483d54022b4
Publikováno v:
International Journal of Food Properties, Vol 21, Iss 1, Pp 242-254 (2018)
Mandarin fish that have been prepared and chilled have a shelf life of 4 days at 4°C storage, according to the total volatile basic nitrogen values. During the storage process, we observed that the texture characteristics of these fish significantly
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.