Zobrazeno 1 - 10
of 35
pro vyhledávání: '"Inter-laboratory studies"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 58, Iss 4, Pp 344-350 (2007)
Two analytical methods, based on the difference between theoretical and empirical triglycerides and the ratios between some free and esterified sterols have been checked to determine their usefulness in detecting the presence of low quantities of any
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/678040108e264de695fb90c34c7806f6
What are the Fate and Effects of Micro-/Nano-Plastics on Human Health? The main goal of PlasticsFatE (Plastics Fate and Effects in the Human Body) is to improve our present understanding of the impact of micro- and nano-plastics (MP/NP) and associate
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::0bb00399b9f4666ae0d388c76817a772
What are the Fate and Effects of Micro-/Nano-Plastics on HumanHealth? The main goal of PlasticsFatE (Plastics Fate and Effects in the Human Body) is to improve our present understanding of the impact of micro- and nano-plastics (MP/NP) and associated
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::6a395f06912d908833615b2d6b9383d0
Autor:
Luciene Bottentuit Balottin, Albert Duschl, Federico Benetti, Andrea Haase, Monica Simion, Matthew S. P. Boyles, Paulo Emílio Corrêa Leite, Olesja Bondarenko, Olivier Toussaint, Ulrike Tischler, Braulio H.F. Lima, Christelle Saout, Anne Kahru, Superb K. Misra, Inge Nelissen, An Jacobs, José Mauro Granjeiro, Ana R. Ribeiro, Jean-Pascal Piret, Elise Dumortier, Isabella Radauer-Preiml, Sergio Anguissola, Angela Ivask, Annegret Potthoff, Martin Himly, Caroline Smal
Publikováno v:
Archives of Toxicology. 91:2315-2330
The rapid development of nanotechnologies and increased production and use of nanomaterials raise concerns about their potential toxic effects for human health and environment. To evaluate the biological effects of nanomaterials, a set of reliable an
Publikováno v:
idUS: Depósito de Investigación de la Universidad de Sevilla
Universidad de Sevilla (US)
ResearcherID
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
Grasas y Aceites, Vol 58, Iss 4, Pp 344-350 (2007)
Grasas y Aceites; Vol. 58 No. 4 (2007); 344-350
Grasas y Aceites; Vol. 58 Núm. 4 (2007); 344-350
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
Scopus-Elsevier
idUS. Depósito de Investigación de la Universidad de Sevilla
Universidad de Sevilla (US)
ResearcherID
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
Grasas y Aceites, Vol 58, Iss 4, Pp 344-350 (2007)
Grasas y Aceites; Vol. 58 No. 4 (2007); 344-350
Grasas y Aceites; Vol. 58 Núm. 4 (2007); 344-350
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
Scopus-Elsevier
idUS. Depósito de Investigación de la Universidad de Sevilla
7 pages, 7 tables, 2 schemes.
[EN] Two analytical methods, based on the difference between theoretical and empirical triglycerides and the ratios between some free and esterified sterols have been checked to determine their usefulness in detecti
[EN] Two analytical methods, based on the difference between theoretical and empirical triglycerides and the ratios between some free and esterified sterols have been checked to determine their usefulness in detecti
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::8cecd181ab69824982d843d64d61d2e0
Autor:
M. De Giacomo, S. Trapmann, Gianni Bellocchi, Arne Holst-Jensen, Yves Bertheau, M. van den Bulcke, R. Onori, Roy Macarthur, Isabel Taverniers, Marco Mazzara
Publikováno v:
Genetically Modified and Non-Genetically Modified Food Supply Chains: Co-Existence and Traceability
Genetically modified and non-genetically modified food supply chains: co-existence and traceability
Genetically modified and non-genetically modified food supply chains: co-existence and traceability, Wiley-Blackwell, 686 p., 2013, 9781444337785. ⟨10.1002/9781118373781.ch21⟩
Genetically modified and non-genetically modified food supply chains: co-existence and traceability
Genetically modified and non-genetically modified food supply chains: co-existence and traceability, Wiley-Blackwell, 686 p., 2013, 9781444337785. ⟨10.1002/9781118373781.ch21⟩
chapitre 21
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::ec20e05d514cab9190e0b2faeee0fc64
https://doi.org/10.1002/9781118373781.ch21
https://doi.org/10.1002/9781118373781.ch21
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.