Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Intelligent delivery systems"'
Autor:
Jingjing Chai, Yumeng Jiang, Bin Liu, Qipeng Yuan, Bingxue Liu, Yuan Li, Fazheng Ren, Liyun Zhao, Weier Bao, Willem Norde, Ping Jiang, Pengjie Wang, Dan Li
Publikováno v:
Trends in Food Science and Technology, 78, 144-154
Trends in Food Science and Technology 78 (2018)
Trends in Food Science and Technology 78 (2018)
Background Bioactive natural compounds have received considerable attention due to their health benefits, including anti-oxidant, anti-cancer, anti-diabetes and cardiovascular disease-preventing functions. However, the stability of these sensitive co
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.