Zobrazeno 1 - 10
of 70
pro vyhledávání: '"Instant soup"'
Autor:
Rajnibhas Sukeaw Samakradhamrongthai, Taruedee Jannu, Tussanun Tongboonchu, Wanalee Sangpimpa, Phatthamon Srichan, Orapan Sangsee, Gerry Renaldi, Preeyabhorn Detarun
Publikováno v:
Heliyon, Vol 10, Iss 16, Pp e35810- (2024)
Elderly people are susceptible to malnutrition due to many factors. An essential public health priority is ensuring that seniors have appropriate nutrition to prevent and treat malnutrition and dehydration as well as fulfilling the nutrition necessit
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6a004ad83d5f4fb39e5ebc73c659b24c
Autor:
Sukeaw Samakradhamrongthai, Rajnibhas a, e, ⁎, Jannu, Taruedee b, Tongboonchu, Tussanun b, Sangpimpa, Wanalee a, e, Srichan, Phatthamon a, e, Sangsee, Orapan a, e, Renaldi, Gerry a, e, Detarun, Preeyabhorn c, d, ⁎⁎
Publikováno v:
In Heliyon 30 August 2024 10(16)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Julio Chumacero, Aníbal Quinteros, Henry Coral, Enrique Navarro, Karen Documet, Patricia García
Publikováno v:
Agroindustrial Science, Vol 10, Iss 1, Pp 37-42 (2020)
The objective of this research study was to develop a traditional and innovative food product such as lyophilized dehydrated inchicapi (peanut soup with cultural and culinary in value the Amazon community of Peru) by lyophilization, which allows the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e1466b4ee74b4e538d9eb16f39e3b822
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Badr Saed, Mohammed El-Waseif, Hany Fahmy, Hamdy Shaaban, Hatem Ali, Manal Elkhadragy, Hany Yehia, Amr Farouk
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 20, p 3260 (2022)
The present study aimed to develop instant mushroom soup fortified with mixed Jerusalem artichoke and Cauliflower powders (JACF) instead of wheat flour at different levels (5, 10, 15, and 20%) based on dry weight as natural sources of protein, ash, f
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f8d75c68401c49bdad88b7824385d493
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 11, p 2622 (2021)
Chickpea flours are an interesting multifunctional ingredient for different food products. This study investigated the potential of differently processed chickpea flours as alternative thickening agents in an instant soup recipe, replacing potato sta
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0a87223938e2479c993ec39d67f34df1