Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Instant cappuccino"'
Autor:
Kurozawa, Louise Emy, 1980
Publikováno v:
Repositório Institucional da Unicamp
Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
instacron:UNICAMP
Repositório da Produção Científica e Intelectual da Unicamp
Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
instacron:UNICAMP
Repositório da Produção Científica e Intelectual da Unicamp
Agradecimentos: The authors thank Café Iguaçu, Gelita, and Nexira for providing the samples. The authors were fnancially supported by the Zürich University of Applied Sciences and the Brazilian government (CAPES) Abstract: Roasted cofee oil (RCO)
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::ab4aef1c24cad66e94bbf8e869cd95c0
Publikováno v:
Food chemistry. 341(Pt 1)
We report, on the successful addition of spray-dried microparticles containing roasted coffee oil, to soluble coffee (SC) and instant cappuccino (IC), to increase and tailor aroma release. Using PTR-ToF-MS (Proton Transfer Reaction Time-of-Flight Mas
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.